英国人留学生と本学学生との「国際交流会」が行われました。

2016-06-17

6月1日・8日の2回に分け、英国風カフェテリアROSEにて、オックスフォード・ケンブリッジ両大学からの留学生7名と本学学生との交流会が行われました。交流会には、本年度より開講している1年生の英語ビジネスゼミの
学生を始め、タイ・ベトナム・韓国からの留学生も参加し国際色賑やかな交流会となりました。

英国人留学生も早いもので7月には10か月の留学期間が終了し帰国します。7月には,お別れの交流会を開催しますので、英語や国際交流に興味のある参加希望者は、国際部椿先生に連絡してください。

英国人留学生からのメッセージ

Our meetings are always a great way to get to know the other students and to find out about their student lives. Particularly for those on the new English zemi, these lunchtimes are a fun way for us all to practise what we are learning in language lectures.

Cameron Standage

I've enjoyed meeting so many different people while I've been here and I hope I can see some of these students in my country one day!

Sam Burville